Baumgartl onthult beste tegenstander: ''Heeft in mijn ogen alles''

0
Baumgartl onthult beste tegenstander: ''Heeft in mijn ogen alles''

Pablo Rosario en Timo Baumgartl speelden al heel wat topwedstrijden in hun loopbaan. Toch is er maar één wedstrijd die echt de lastigste was. Ook benoemd het tweetal de grootste blunder die zij ooit hebben gemaakt.

"Voor mij was Tottenham Hotspur de moeilijkste tegenstander", zegt Rosario bij KPN Voetbalpraatjes. Toen Baumgartl nog voor Stuttgart speelde stond de Duitser uiteraard tegen de topclub van de Bundesliga. "Bayern München was de beste tegenstander waar ik ooit tegen heb gespeeld. In het speciaal natuurlijk Robert Lewandowski want hij heeft in mijn ogen alles wat een spits nodig heeft", aldus Baumgartl. 

Ook waren er natuurlijk minder goede momenten in de loopbanen van beide spelers. "Toen ik bij Almere City in het eerste speelde, hadden wij een wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Onze trainer kwam met de vraag of wij allemaal de juiste schoenen aanhadden voor de wedstrijd. De eerste minuut na rust gleed ik gelijk uit en mijn directe tegenstander scoorde de 1-0. Dat is iets wat je nooit meer gaat vergeten", beschrijft Rosario zijn ongelukkige moment. 

Baumgartl ging in een cruciale wedstrijd de fout in. "Het stond gelijk tegen Borussia Dortmund en ik gaf een foute pass recht in de voeten van Marco Reus die de kans niet onbenut liet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›