VIDEO | Samenvatting: PSV speelt gelijk tegen SC Heerenveen (2-2)

2
VIDEO | Samenvatting: PSV speelt gelijk tegen SC Heerenveen (2-2)

PSV is er zondag niet in geslaagd drie punten te pakken tegen SC Heerenveen. De Eindhovenaren speelden in eigen stadion met 2-2 gelijk.

SC Heerenveen kwam goed voor de dag in Eindhoven. Tien minuten voor rust zag de ploeg van Johnny Jansen dit beloond worden. Tibor Halilovic kon lang dribbelen, aanleggen voor een schot en Yvon Mvogo passeren. Na rust kantelde de wedstrijd in het voordeel van PSV.

Door twee doelpunten in twee minuten tijd kwam PSV op 2-1 voorsprong. Eerst was het Yorbe Vertessen die scoorde. Een minuut later was het Cody Gakpo met een keihard afstandsschot die scoorde. Aan de andere kant scoorde SC Heerenveen echter ook meteen weer. Na een fraaie combinatie scoorde Siem de Jong de 2-2.

PSV bleef aandringen op de overwinning. Donyell Malen kreeg een grote kans, maar stuitte op Erwin Mulder. Aan de andere kant was Lucas Woudenberg dichtbij de 2-3. Hij kreeg de bal echter op zijn scheenbeen.

Opstelling PSV: Mvogo, Teze, Viergever, Boscagli, Max, Sangaré, Rosario, Gakpo, Götze, Zahavi, Malen.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 May 2021 om 18:57
    Maduro is een Amsterdammer daarom dus zijn moeder
  • 2 May 2021 om 18:52
    Die Maduro deed net alsof Heerenveen de hele wedstrijd beter was. Ik heb blijkbaar iets anders zitten kijken... Mvogo zag er weer niet goed uit vanmiddag.
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›