Twee eindtoernooien voor Gakpo en Teze? ''Dat lijkt me lastig''

0
Twee eindtoernooien voor Gakpo en Teze? ''Dat lijkt me lastig''

Jong Oranje plaatste zich vorige week voor de kwartfinale van het Europees kampioenschap. Dat gedeelte van het toernooi begint eind mee. Het is de vraag hoeveel PSV'ers meedoen.

Erwin van de Looi vreest grote talenten kwijt te raken aan Frank de Boer, omdat het Europees kampioenschap voor het Nederlands elftal ook komende zomer is. Cody Gakpo maakte zoveel indruk in de groepsfase dat hij wellicht bij De Boer op de lijst komt. Wellicht geldt dat ook voor Jordan Teze. In de verdediging zijn nogal wat problemen door de blessures van Virgil van Dijk en Daley Blind.

Van de Looi verwacht niet dat talenten beide eindtoernooien spelen. ''Dat lijkt me lastig. Op 31 mei is de voorbereiding van Oranje waarschijnlijk ook al gestart. Het is niet logisch om eerst met ons mee te gaan en dan terug te keren naar Zeist. Dat is lastig voor de speler, voor Oranje en voor ons. Het Nederlands elftal is en blijft leidend. Het zal uiteindelijk de keuze van Frank zijn wie er naar het EK gaat'', stelt de bondscoach bij Voetbal International.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›