'Luie' Boscagli eerlijk: ''Dat werd de reden om te blijven''

0
'Luie' Boscagli eerlijk: ''Dat werd de reden om te blijven''

Olivier Boscagli speelde met Nice een oefenwedstrijd tegen PSV vlak voor zijn transfer naar Eindhoven. De verdediger weet nog goed dat hij een prima duel speelde.

''Toen ik hier kwam, dachten ze waarschijnlijk: dat gaat hij hier ook doen. Als aankoop kwam ik misschien met iets teveel zelfvertrouwen binnen. Mijn fout. De trainer had op dat moment echt een linksback nodig, maar dat bleek ik niet te zijn en was teleurstellend. Er zijn veel redenen waarom het vorig seizoen niet lukte, maar ik ben geen jongen die terugkijkt'', vertelt de verdediger in gesprek met De Telegraaf.

''Alles bij elkaar werd het wel dé reden om te blijven. Ik dacht: wat ik ben, is niet wat jullie het laatste jaar van me hebben gezien. Ik hoop dat ik de meningen na vorig seizoen heb omgedraaid. Dat was het belangrijkste voor mij'', vertelt Boscagli, die dit seizoen een van de sterkhouders is bij PSV. ''Ik ben ook een typische Fransman, was een luie jongen. Dat heeft me in het begin van m'n carrière niet altijd geholpen. Die mindset heb ik totaal veranderd.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›