Derksen kritisch: ''Denk dat er veel meer uit PSV te halen is''

1
Derksen kritisch: ''Denk dat er veel meer uit PSV te halen is''

PSV heeft op papier een goede spelersgroep, maar de mannen van Veronica Inside vinden dat er te weinig uitkomt tijdens de wedstrijd.

''PSV heeft wel een aantrekkelijke spelersgroep, ik denk dat er veel meer uit te halen is. Als iedereen goed in zijn vel zit en op een positie staat waar iedereen zich prettig voelt, dan hebben ze zeker aanvallend hartstikke leuke spelers. Ik vind Gakpo goed, ik vind Malen goed, ik vind Ihattaren goed'', somt Johan Derksen op.

Olivier Boscagli mag de laatste weken steeds vaker opdraven als middenvelder, waardoor Ibrahim Sangaré op de bank zit. ''Voetballend ben je snel beter. Een goede voorzet en je hebt het al beter gedaan'', stelt René van der Gijp. Tegen Heracles werd een uitstekende 3-0 overwinning geboekt, maar Philipp Max had een complete offday. Jan Boskamp beschermt de vleugelverdediger: ''De eerste drie maanden speelde hij echt fantastisch.''

Derksen sluit het gesprek over de Eindhovenaren af. ''Götze speelt in de Nederlandse competitie goed, die jongen heeft nog nooit zoveel vrijheid gehad. Ik begrijp heel goed dat hij in de Bundesliga vaak niet in de basis stond. Het is natuurlijk wel een beetje een kutje.''

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Apr 2021 om 13:15
    Tja, als je denk aan alle COVID-19 gevallen, blessures in de cruciale maanden en belachelijke beslissingen van de arbitrage/KNVB dan staat PSV gewoon goed op de tweede plek. Anders zou het er echt heel anders uitzien bovenin.
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›