Maduro looft PSV'ers: ''Dit is een speler om in de gaten te houden''

0
Maduro looft PSV'ers: ''Dit is een speler om in de gaten te houden''

Hedwiges Maduro zag dit weekend bij PSV de verdediging uitblinken, maar ook spits Eran Zahavi was belangrijk bij de 1-3 zege op Fortuna Sittard.

''Dumfries was dominant aan die rechterkant. Eigenlijk zoals we hem kennen. Een leider in het veld, die de assist gaf bij de openingsgoal van Eran Zahavi. Hetzelfde geldt voor Max aan de linkerkant. Hij gaf de assist bij de 2-0, een bijna identieke goal. Deze beide jongens zorgen voor power op hun positie en zijn aanvallend ingesteld'', vertelt de analist in De Telegraaf.

Ook centrale verdediger Jordan Teze maakte een goede indruk op de oud-voetballer. ''Hij blijft vaak een beetje onderbelicht, maar speelde een sterke wedstrijd. Teze gaf de pass op Dumfries, waar vervolgens het openingsdoelpunt uit voortkwam. Die 'voorassist' is minstens zo belangrijk als de daadwerkelijke assist. Dit is echt een speler om in de gaten te houden.''

Achterin stond het dus goed, aanvallend was er ook weinig mis met de Eindhovenaren. Eran Zahavi was daarin de grote man met twee treffers. ''Zahavi werkt hard, is continu dreigend en dat betaalt zich al meerdere weken uit. In het begin kreeg hij kritiek dat hij wat te grillig presteerde, maar zijn medespelers weten inmiddels hoe ze hem moeten gebruiken. Hij staat er om doelpunten te maken en toont zich de laatste tijd een 'killer'.''

Elftal van de Week: Stekelenburg (Ajax); Dumfries (PSV), Teze (PSV), Martinez (Ajax), Max (PSV); Toornstra (Feyenoord), Gravenberch (Ajax), J. Veerman (SC Heerenveen); Berghuis (Feyenoord), Zahavi (PSV), Tadic (Ajax).

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›