Dumfries: ''Dat is een verklaring van PSV, daar sta ik buiten''

4
Dumfries: ''Dat is een verklaring van PSV, daar sta ik buiten''

Mohamed Ihattaren keerde zondag als invaller terug bij PSV. Vorige week kwam de club nog met een statement naar buiten toen Ihattaren uit de selectie was gezet waarin ook de selectie van PSV werd genoemd. Aanvoerder Denzel Dumfries wist echter van niks.

"Dat is een verklaring van PSV, daar sta ik buiten", aldus Dumfries in gesprek met de NOS. "Ik probeer Mo altijd te helpen waar ik kan. In die zin zal ik dat altijd blijven doen, los van de verklaring. Om heel eerlijk te zijn: ik wist zelf ook niet van de verklaring. Ik denk dat PSV wel altijd vanuit de club praat, niet vanuit de spelersgroep. Maar goed, voor ons was het geen big deal."

De selectie wist niks van het statement. "Of we verrast waren? Uiteraard ben je wel een beetje verrast. Maar wat ik zeg: no big deal, Mo weet hoe we hem als spelersgroep proberen te steunen en wijzer te maken in bepaalde aspecten. Maar als de club een beslissing neemt, is het de club. Daar staat de spelersgroep buiten."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Mar 2021 om 10:12
  Mo en Dumfries allebei van Riola... natuurlijk moet hij dit zeggen. Riola moet toch nog even zijn gelijk halen. Prutser.
 • 8 Mar 2021 om 07:23
  Hahaha moet bescheiden blijven
 • 7 Mar 2021 om 22:26
  Of PSV (de Jong/Gebrands) hebben een blunder begaan.
 • 7 Mar 2021 om 22:04
  Wat een domme lul die Dumfries. Blijkbaar is er wel degelijk met de griep gesproken en nu doet hij alsof hij verrast is. Waarschijnlijk om Mo niet af te vallen maar dit komt natuurlijk weer heel dom over
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›