''Is Roger Schmidt zijn baan bij PSV zat? Wil hij niet winnen?''

0
''Is Roger Schmidt zijn baan bij PSV zat? Wil hij niet winnen?''

Donyell Malen startte zondagmiddag op de bank, maar als invaller maakte hij het verschil door de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Uiteindelijk won de ploeg met 1-3.

De andere twee treffers kwamen van Mario Götze, die eveneens op de bank moest beginnen. ''Is trainer Roger Schmidt zijn baan bij PSV zat? Wil hij niet winnen? Hij heeft de beschikking over goed materiaal, maar er staat geen vast elftal. Dan hoor ik dat hij spelers rust wil geven'', vertelt Rinus Israël in De Telegraaf.

''Ik vond het vroeger heerlijk om twee of drie wedstrijden in de week te spelen en een jongen als Malen is in de kracht van zijn leven. Waarom start die dan niet gewoon? Hij viel gretig in, was doelgericht en met een doelpunt en assist beslissend voor PSV'', aldus de oud-verdediger, die een plekje voor Malen heeft in het Elftal van de Week.

Israël nam ook Denzel Dumfries op het in Elftal van de Week. "Omdat deze jongen heel veel energie in een wedstrijd legt. Het is geen vleugelverdediger van wie je mooie steekpasses moet verwachten, maar hij klapt er fysiek wel op en maakt ontzettend veel meters", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›