Mauro zondag in de basis? ''Ik denk dat hij erover zal nadenken''

0
Mauro zondag in de basis? ''Ik denk dat hij erover zal nadenken''

Mauro Junior was dinsdag belangrijk voor PSV in de wedstrijd tegen FC Emmen. De middenvelder scoorde in de 81ste minuut de openingstreffer en bewees hiermee weer zijn waarde voor de Eindhovenaren.

"Ik wil mijn teamgenoten helpen. Als ik erin kom, geef ik alles wat ik heb. Ik heb natuurlijk de ambitie mijn eigen spel te spelen, maar wat we nodig hebben, is dat ik er ben voor het team", begint Junior bij De Telegraaf. "Ik wil steeds meer kunnen brengen. Ik doe alles voor het team en mezelf. Het meest belangrijke is dat we daarmee wedstrijden winnen."

"Of het zwaar is om je op deze manier te ontwikkelen, met al die verschillende posities? Ik werk als een teamspeler. Soms denk ik daarbij niet aan mezelf, maar vooral aan het beste doen voor de ploeg. Daar houdt de coach van en de coach geeft me ook heel veel vertrouwen door me als back, middenvelder of één van de aanvallende middenvelders op te stellen. Dat is geen probleem voor mij, want ik kan nu op al die posities uit de voeten", gaat de Braziliaan verder.

Bij PSV moet Junior het dit seizoen doen met een reserverol, maar tegen Feyenoord hoopt hij zondag in de basis te beginnen. "Mijn ambitie is heel groot, maar ik respecteer ook de beslissingen van de coach. Ik weet het nog niet, maar ik denk dat hij erover zal nadenken na vandaag (tegen Emmen, red.). Ik ben klaar om te spelen. Klaar voor alles."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 February 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›