De Jong reageert op schorsing Schmidt: ''Ik hou er wel van''

2
De Jong reageert op schorsing Schmidt: ''Ik hou er wel van''

Roger Schmidt is er vanavond niet bij als PSV op bezoek gaat bij FC Emmen door een schorsing. Hij liet zich eerder kritisch uit over arbiter Bas Nijhuis.

John de Jong vertelt voor de camera van ESPN dat de club bewust niet tegen de schorsing in beroep is gegaan. ''Wij vinden dat het lang genoeg geduurd heeft en in samenspraak met de trainer hebben wij besloten om het te accepteren'', vertelt de technisch manager voor het duel tussen de hekkensluiter en PSV.

''Het is een trainer die uitgesproken is, dat wisten we van tevoren. We hebben hem daarom ook aangesteld, ik hou er persoonlijk wel van. De meeste trainers hebben wel een randje toch? We praten er wel over en we praten natuurlijk ook over het vervolg. Uiteindelijk houdt hij er ook wel rekening mee in de toekomst, hoop ik'', besluit De Jong.

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2021 om 22:15
    Al die moeders van de knvb hoeren
  • 26 Jan 2021 om 19:51
    En zo bereikt de KNVB precies wat ze wil. Namelijk dat iedereen zijn mond houdt. Achterlijke dictatuur. Als Nijhuis wel degelijk wat gezegd heeft dan moet dat op tafel. KNVB doet daar ook weer het zwijgen toe.
Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›