''Gerbrands mag Schmidt ook duidelijk maken waar PSV voor staat''

2
''Gerbrands mag Schmidt ook duidelijk maken waar PSV voor staat''

Volgens Ronald Waterreus is Roger Schmidt nog altijd een goed uithangbord voor PSV. De Duitse oefenmeester kreeg veel kritiek na zijn uitlatingen aan het adres van Bas Nijhuis.

"Ik vond wat hij zei over Bas Nijhuis niet erg sterk. Ik spreek geregeld mensen binnen PSV en ik hoor van velen dat Schmidt een goede kerel is, maar dit ging wel ten koste van de club. Ik vind dat een trainer van PSV zich bewust moet zijn van wie hij is en waar hij is. Ik wil Schmidt veel credits geven, hij zal ongetwijfeld een goede trainer en een goede vent zijn, maar ook hij moet zich aanpassen", aldus Waterreus in gesprek met Voetbal International.

"Hij zit namelijk bij PSV, een grote club waarbij je geregeld meer wind vangt dan je eigenlijk wil. Maar als je daarover gaat toeteren, is dat calimerogedrag en daar hou ik juist helemaal niet van. Toon Gerbrands mag Schmidt ook duidelijk maken waar PSV voor staat. Fatsoen en gezond verstand horen daar zeker bij", gaat hij verder.

Waterreus hoopt dat Schmidt zich de komende tijd niet meer laat gaan richting de arbitrage. "Dat was hij in en na de wedstrijd tegen Sparta even kwijt. Het is nu twee keer gebeurd. Laat hij dit achterwege, dan is Schmidt absoluut een goed uithangbord voor PSV."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 Jan 2021 om 19:13
  • Quote van 27 Jan 2021 om 18:39
   Waarom moet iedereen toch zijn mond houden? Het commentaar was terecht en dat mag gezegd worden
  Precies. Door er niets over te zeggen is Gerbrands heel duidelijk. Hij steunt Schmidt. Terecht! Dat het 2x gebeurt met Nijhuis vindt niemand bijzonder blijkbaar...
 • 27 Jan 2021 om 18:39
  Waarom moet iedereen toch zijn mond houden? Het commentaar was terecht en dat mag gezegd worden
Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›