Wiedemeijer: ''Schmidt zal Nijhuis nog een paar keer tegenkomen''

2
Wiedemeijer: ''Schmidt zal Nijhuis nog een paar keer tegenkomen''

PSV wist in een leuke wedstrijd met 3-5 te winnen van Sparta Rotterdam, maar na de wedstrijd ging het vooral over Roger Schmidt en Bas Nijhuis.

De trainer kreeg tijdens de wedstrijd een gele kaart van de arbiter en na het laatste fluitsignaal was het brandje nog niet gesust. Schmidt stelde dat Nijhuis expres tegen zijn ploeg aan het fluiten was. ''Het kan zo maar dat de aanklager er nog naar kijkt. Laten we er daarom niet te veel over zeggen. Ik vind het altijd jammer dat het hier over gaat in het voetbal'', zegt Reinold Wiedemeijer bij Dit was het Weekend.

De uitspraak dat Schmidt de arbiter nooit meer wil spreken, was volgens Wiedemeijer niet handig. ''Je weet dat Nijhuis in de categorie grote clubs zit. Hij gaat hem echt nog wel een paar keer tegenkomen dit seizoen. Je weet dat hij veel toe laat. Daar wordt hij ook om geprezen.''

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jan 2021 om 11:40
    Ook opvallend dat je niemand hoort over het feit dat Nijhuis inderdaad teveel toeliet. Voor die overtreding op Gakpo had hij toch echt wel mogen fluiten en dat geldt voor meer momenten. De zogenaamde "experts" hebben het, sensatiebelust als ze zijn, alleen maar over de tirade van Schmidt. Objectieve journalistiek?
  • 18 Jan 2021 om 09:49
    Toch vind ik het bijzonder dat ik helemaal niemand hoor over wat Nijhuis gezegd zou hebben. Niemand is geïnteresseerd in dat stuk. Als KNVB en als Eredivisie zou je je daar toch zorgen over moeten maken of verwacht ik te veel van deze organisaties?
Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›