Zahavi en Malen imponeren bij PSV: ''Kan iets heel moois groeien''

0
Zahavi en Malen imponeren bij PSV: ''Kan iets heel moois groeien''

De tandem tussen Eran Zahavi en Donyell Malen beleefde zondag een middag om niet snel te vergeten. In de topper tegen Ajax was Malen tweemaal aangever bij de goal van Zahavi. Roger Schmidt ziet dat de twee een steeds betere klik krijgen.

"Dit was de perfecte start voor Eran na de winterstop. Maar ook voor ons in totaal en voor de relatie tussen Donyell en Eran. Ze hebben voorheen niet veel tijd gehad samen te trainen en spelen. Dit was de eerste keer dat Eran met tien dagen achter elkaar, zo lang in teamtraining was. Na zijn entree, corona en de blessure", aldus Schmidt op de persconferentie van PSV.

Schmidt ziet een stijgende lijn bij het duo. "Hij liet zien dat hij klaar is voor deze wedstrijden. De twee goals waren in mijn ogen echt fantastisch. Eentje vanuit onze eigen opbouw en eentje toen wij de bal veroverden. Als je daarna de loopacties van Eran en Donyell zag, plus de laatsta pass van Donyell op Eran voor de tweede goal: dat laat zien dat er iets heel moois kan groeien tussen die twee onderling. Zondag was een goede start, maar moet zich doorzetten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›