PSV heeft vanavond tegen Granada een belangrijke zege geboekt in de Europa League. In Spanje won de ploeg van Roger Schmidt met 0-1. Hierdoor is de ploeg geplaatst voor de volgende ronde.

PSV kwam in de eerste helft op voorspong. Na een mooie steekpass van Olivier Boscagli van achteruit kon Philipp Max de bal voorzetten. Van dichtbij was het Donyell Malen die PSV de 0-1 bezorgde. Iets daarvoor moest Noni Madueke het veld met een blessure verlaten. Eran Zahavi, die op de bank moest beginnen, viel voor hem in.

Ook na rust blijft PSV de betere ploeg. De ploeg kreeg kansen via Mario Götze en Eran Zahavi. De goal werd niet gevonden. Denzel Dumfries moest het veld twintig minuten voor tijd verlaten met een blessure. Hij kon het veld niet te voet verlaten en ging per brancard.

Door de nederlaag van PAOK Saloniki tegen Omonia Nicosia en de overwinning van PSV zijn de Eindhovenaren geplaatst voor de volgende ronde.