Driessen: ''Het is een voordeel voor PSV dat de Grolsch Veste leeg is''

0
Driessen: ''Het is een voordeel voor PSV dat de Grolsch Veste leeg is''

PSV hervat de competitie met de wedstrijd tegen FC Twente. Het is de vraag hoe het de PSV'ers zal vergaan, aangezien FC Twente goed aan het seizoen begonnen is.

Ook is het de vraag of Mohammed Ihattaren van de partij zal zijn. "Hij was geblesseerd, daardoor kon hij niet meedoen bij het Nederlands Elftal", aldus Valentijn Driessen in een video van De Telegraaf. "Hij zal zich ongetwijfeld de afgelopen twee weken hebben opgetraind en fit zijn."

"Het voordeel van PSV is dat ze nu naar Enschede gaan en het stadion is leeg, terwijl een vol stadion echt wel wat teweeg kan brengen bij FC Twente. Dat gaan ze zeker missen", vervolgt chef voetbal. Dit is echter niet het enige nadeel voor FC Twente volgens hem.

"Het is jammer dat Menig er niet bij is. Ik heb Twente zien spelen tegen ADO, toen vond ik hem echt goed spelen. Er is continue dreiging vanuit hem, eigenlijk meer dan van Cerny. Danilo is wel een hele goed spits, maar Menig is een prikker zeg maar", legt Driessen uit. "Ik denk dat FC Twente net iets te kort komt voor PSV op dit moment."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›