''Voor Lars was het moeilijk, maar hij is een echte prof''

0
''Voor Lars was het moeilijk, maar hij is een echte prof''

Raimond van de Gouw is sinds dit seizoen keeperstrainer bij PSV. De oud-doelman van onder meer Manchester United heeft het goed naar zijn zin bij de Eindhovenaren en moest gelijk bij zijn aankomst de keeperskwesties analyseren.

"PSV had vier keepers met Lars Unnerstall, Hidde Jurjus, Jeroen Zoet en Robbin Ruiter. Ik weet niet precies wat er vorig seizoen is gebeurd. Dat interesseert me ook niet. Ik ben fris opnieuw begonnen. We kwamen met de staf tot de conclusie dat de balans niet goed was. Daarom is er ingegrepen. Toen Mvogo werd aangetrokken was de situatie voor Lars en Jeroen duidelijk", zo begint Van de Gouw in De Stentor.

Door de komst van Mvogo is Lars Unnerstall op het tweede plan beland. "Jeroen is een fantastische keeper, die moet niet op een tweede plan komen. Mvogo kwam, Maxim DeLanghe schoof door vanuit de jeugd, en we hebben met Vincent Muller nog een talentvolle keeper uit Duitsland gehaald. Met twee ervaren keepers en twee jonge talenten is de balans nu goed. Voor Lars was het moeilijk, maar hij is een echte prof. Daar neem ik mijn petje voor af."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›