Baumgartl in januari weg bij PSV? ''Die kans is aannemelijk''

0
Baumgartl in januari weg bij PSV? ''Die kans is aannemelijk''

Marco Timmer sluit niet uit dat Timo Baumgartl in de winterstop alsnog vertrekt bij PSV. De Duitse mandekker was in de afgelopen transferperiode dichtbij een overgang naar Fulham, maar besloot op het laatste moment in Eindhoven te blijven.

"De kans dat Baumgartl in de winterstop alsnog vertrekt is aannemelijk. PSV zal dan nog een vervanger moeten halen. Gezien de pogingen van Schmidt de fysiek zeer sterke Zuid-Koreaan Min-Jae Kim met de bijnaam Het Monster binnen te hengelen, is duidelijk wat de trainer centraal achterin voor ogen heeft om zijn favoriete spel te spelen", zo schrijft de PSV-watcher in Voetbal International.

Timmer denkt dat Schmidt nog verder aan zijn elftal gaat bouwen om vervolgens zijn typische spel naar voren te doen laten komen. "Hij heeft nog heel weinig tijd gehad om met de huidige groep naar een vat elftal toe te werken en via teamtrainingen automatismen in het team te krijgen. Daarbovenop kwam de huidige coronagolf bij PSV, waardoor de trainer voortdurend moet puzzelen", besluit Timmer. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!