'Nijhuis zat mis': ''Het was geen schwalbe van Hendrix''

1
'Nijhuis zat mis': ''Het was geen schwalbe van Hendrix''

Bas Nijhuis leek penalty in de absolute slotfase een strafschop te geven. Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad zag hoe de VAR besloot in te grijpen, waarna Nijhuis besloot zijn beslissing te veranderen.

"Laten we zeggen dat Nijhuis hier mis zat", zo begint Wijffels in gesprek bij de AD Voetbalpodcast. "Volgens mij is ons allemaal uitgelegd dat de VAR in kan grijpen bij overduidelijke missers en fouten. Het was geen schwalbe van een speler die over drie benen heen duikt. Dan zou je toch denken ‘VAR, blijf er gewoon vanaf’. Er is in andere wedstrijden totaal anders beslist in andere wedstrijden."
 
Ook Sjoerd Mossou snapt niet dat Bas Nijhuis nog moest gaan kijken. "Hij ging wel kijken en toen zag hij doet er niet met twee handen werd geduwd. En toen besloot hij dat het geen penalty was. De scheidsrechter worden in een rare kronkel geduwd door dat hele systeem. Ze moeten situaties opnieuw gaan beoordelen. Als deze overtreding op de middenlijn was gemaakt was het in honderd van de honderd gevallen een overtreding geweest. Honderd procent."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Oct 2020 om 19:47
    En zo is het. Alhoewel Bassie en zijn sidekick Danny zich echt in allerlei bochten blijven wringen om deze mispeer goed te praten. Wat een nare mannetjes zijn het en hoe ‘toevallig’ dat PSV steeds de dupe is van dit duo.