Schmidt na corona-besmettingen: ''Natuurlijk maak ik me zorgen''

0
Schmidt na corona-besmettingen: ''Natuurlijk maak ik me zorgen''

PSV kan donderdag in het treffen met Granada niet beschikken over Maxime Delanghe, Pablo Rosario en Cody Gakpo. Het drietal testte positief op het coronavirus en is per direct in quarantaine gegaan.

"Op dit moment is het hele leven niet gemakkelijk", zegt PSV-trainer Roger Schmidt op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Granada. "Niet alleen in het voetbal is het moeilijk. We moeten doen wat nodig is om veilig te blijven, maar toch moet het mogelijk zijn om ons op de wedstrijd te richten."

Schmidt beseft dat het mogelijk is dat er meer spelers besmet zijn geraakt. "Ze hebben meegetraind en waren samen met de rest van de groep", vervolgt Schmidt. "Natuurlijk maak ik me daar zorgen over, want het kan zo zijn dat er meer gevallen komen. Vrijdag wordt er weer getest en hopelijk is het niet zo, maar het is wel mogelijk."

Eran Zahavi en Jordan Teze zijn wel weer fit, maar het is nog niet bekend of het duo mag spelen. "Ze kunnen de training bijwonen omdat ze niemand kunnen besmetten, maar we moeten de UEFA-regels ook respecteren en ik weet niet zeker of ze morgen kunnen spelen. We hebben een goede medische staf die in contact staan met de UEFA en dan zien we wel of ze mogen spelen. Daar houd ik me netjes aan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›