Götze imponeert: ''Alsof hij vijf halve marathons per week loopt''

0
Götze imponeert: ''Alsof hij vijf halve marathons per week loopt''

Mario Götze bewees afgelopen zondag meteen zijn waarde voor PSV. In zijn debuut voor de Eindhovenaren wist de Duitse wereldkampioen al na negen minuten het net te vinden. Rik Elfrink en Aad de Mos zijn onder de indruk.

"Hij deed het heel slim. Hij anticipeerde snel en dan zie je dat hij een fantastische techniek heeft", analyseert De Mos voor het Eindhovens Dagblad. "Ik hoop dat het een vervolg krijgt komend weekend. Dan krijgen we een topper natuurlijk."

"Het is opvallend. Hij heeft dit kalenderjaar pas dertig minuten gespeeld. Dan doet hij mee in de Eredivisie en is hij eigenlijk meteen de beste speler van PSV", vult Elfrink aan. "Ik vond eigenlijk gek dat er her en der getwijfeld werd aan zijn fitheid. Die jongen ziet er uit alsof hij vijf halve marathons per week loopt."

De Mos is iets sceptischer. "Hoe fit hij is, moet zich natuurlijk deze week uitwijzen. Je krijgt nu een zware week met Granada en Vitesse. Dat is wat anders dan in de speeltuin tegen PEC Zwolle. Laten we het dus even afwachten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›