Realistische Schmidt: ''Het wordt een zware wedstrijd''

0
Realistische Schmidt: ''Het wordt een zware wedstrijd''

De interlandperiode is weer over en de competitie wordt weer hervat. Bij PSV waren er verschillende spelers actief voor de nationale ploeg, waardoor er een uitdaging is voor Roger Schmidt.

"Een aantal spelers hebben niet veel gespeeld. Sommige spelers, zoals Eran (Zahavi, red.), hebben drie keer gespeeld. Nu moeten we iedereen fit en gefocust krijgen voor zondag", geeft Schmidt aan. "We hebben weinig tijd. Ze moeten hun gedachten verzetten van het nationale team naar PSV, maar daar werken we aan en ik ben ervan overtuigd dat we zondag weer staan."

"Eigenlijk is iedereen fit, behalve Marco van Ginkel, maar dat wisten we van tevoren al", vervolt de trainer met goed nieuws. "We werken eraan om hem met de groep te laten trainer, nu traint hij individueel. Hij doet het ontzettend goed en boekt iedere dag vooruitgang. Hopelijk kan hij snel aansluiten."

"Het wordt een zware wedstrijd, want PEC Zwolle speelt goed georganiseerd. Fysiek zijn ze sterk en ze spelen thuis. Dus het wordt niet makkelijk en we hebben best een pittig voorbereidingsschema voor dit duel", blikt de Duitser vooruit. "Dus we moeten vechten voor de drie punten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›