'Cruciaal' duel voor PSV: ''Doet nog regelmatig pijn aan de ogen''

1
'Cruciaal' duel voor PSV: ''Doet nog regelmatig pijn aan de ogen''

PSV neemt het donderdagavond in de voorronde van de Europa League op tegen Rosenborg BK. De Noorse tegenstander is al wekenlang ongeslagen in de Noorse competitie en lijkt dus in vorm te zijn.

"Rosenborg is al achttien wedstrijden bezig in Noorwegen. Ze spelen dit seizoen niet fantastisch. Vorig jaar in de Europa League ging het tegen Rosenborg wel goed voor PSV. Het is voor PSV een cruciale wedstrijd. Daar gaan we ook zien wat de sterkste opstelling van PSV is", zo zegt NOS-commentator Arman Avsaroglu bij de NOS Voetbalpodcast.

"Daar is het rouleren van afgelopen weekend ook voor bedoeld natuurlijk. Rosenborg heeft al een stuk of tien á twaalf wedstrijden niet verloren, dus dat is geen makkelijke tegenstander", zo sluit Jeroen Elshoff zich aan bij zijn collega.

Jeroen Grueter denkt dat PSV het moeilijk gaat hebben tegen Rosenborg. "Malen zal dan in de punt gaan spelen, die heeft rust gekregen. Het deed nog regelmatig pijn aan de ogen wat PSV liet zien. Voor een PSV in deze vorm een hele lastige wedstrijd."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Sep 2020 om 14:16
    PSV moet gewoon met 11 man beginnen. Die afgelopen wedstrijden met 10 man spelen was geen succes.
zondag 25 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›