De Mos ziet 'te zware' Ihattaren: ''Toen was hij nog een spriet''

0
De Mos ziet 'te zware' Ihattaren: ''Toen was hij nog een spriet''

Mohamed Ihattaren werd na driekwartier gewisseld door Roger Schmidt tegen Heracles Almelo. Volgens Aad de Mos wordt er onder de nieuwe trainer wat nieuws van hem gevraagd.

''Ihattaren werd altijd gedragen door de trainers en was in balbezit altijd heel goed, maar onder Schmidt moet hij ook werken, pressing spelen en lopen. Ik heb het idee dat hij misschien te veel krachttraining gedaan heeft. Hij is te zwaar en aan de bal is hij niet meer zo goed. Of er speelt iets met makelaars. Het is voor hem nieuw dat hij gepasseerd wordt'', stelt de oud-trainer aan tafel bij Rondo op Ziggo Sport.

''Ik heb hem een keer privé ergens gesproken in de stad. Hij had het idee dat er onder Van Bommel drie spelers goed genoeg waren voor PSV: Dumfries, Bergwijn en hij. Die gedachte heeft hij meegekregen uit de jeugd. Toen was hij nog een spriet en kon hij de ballen overal makkelijk neerleggen. Nu is dat weg en komt hij een trainer tegen die met oefenstof aan de slag gaat en ziet dat hij niet aan de eisen voldoet'', besluit De Mos.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›