Zahavi verheugd: ''Club die perfect past bij mijn kwaliteiten''

0
Zahavi verheugd: ''Club die perfect past bij mijn kwaliteiten''

Eran Zahavi is blij om speler van PSV te zijn. De aanvaller werd zondag officieel gepresenteerd bij de Eindhovenaren en kan niet wachten om te beginnen.

"Het is een heel mooie club, die perfect past bij mijn kwaliteiten", reageert Zahavi op het YouTube-kanaal van PSV. "Daarnaast heeft PSV een trainer (Schmidt, red.) die ik nog ken uit China. Ik ken zijn filosofie, dus het was mij duidelijk. PSV matcht goed met mijn kwaliteiten: doelpunten maken."

"Ik ben al 33 jaar en gisteren had ik het met mijn vrouw over deze transfer. Ik voel blijdschap in mijn hart, dus ik weet zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik hou heel veel van het spelletje en kan niet wachten om te beginnen", vervolgt de spits.

De aanwezigheid van Schmidt heeft ervoor gezorgd dat Zahavi voor PSV koos. "Hij is een belangrijk onderdeel. Vanaf de eerste gesprekken met de club was ik onder de indruk van de professionaliteit. Iedereen gaf me het vertrouwen dat ze me echt heel graag wilden hebben. Ik ben ervan overtuigd dat PSV de juiste stap in mijn carrière is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!