Romero: ''Ik heb hier heel lang op gewacht en hard voor gewerkt''

Maximiliano Romero werd zaterdagavond de grote man voor PSV. De Argentijn maakte diep in blessuretijd een doelpunt, waardoor de drie punten in Eindhoven bleven.

''Het was zeer belangrijk voor mij en voor het team dat we de overwinning pakten. We hebben heel hard gewerkt de hele voorbereiding en ook afgelopen week. Daarom konden we uiteindelijk winnen'', vertelt de aanvaller tegenover PSV TV. Hij maakte in de blessuretijd de 2-1, waarna het stadion ontplofte. Voor de Argentijn was het een speciaal moment.

''Ik heb hier heel lang op gewacht en hard voor gewerkt. Nu kan ik weer spelen en doelen bereiken met het team. Ik heb afgelopen jaar veel doelpunten met het hoofd gemaakt in Argentinië'', stelt de aanvaller die niet alleen blij is met zijn eigen goal, maar vooral met de driepunter. ''Ik denk niet alleen aan mezelf. Ik denk aan het team, dat is het belangrijkste. Hier gaat het om, om wedstrijden te winnen en een team te zijn.''