''Opeens nam het vraaggesprekje met Malen een curieuze wending''

0
''Opeens nam het vraaggesprekje met Malen een curieuze wending''

Donyell Malen baarde na de wedstrijd van PSV tegen FC Groningen opzien door niet te hebben gemerkt dat Arjen Robben werd gewisseld. Journalist Youri van den Busken zag het ook en verbaasde zich over de PSV-aanvaller.

"Frank Snoeks zei na afloop tegen Donyell Malen dat hij speciaal voor Robben naar het noorden was gereden. Opeens nam het vraaggesprekje een curieuze wending. Malen reageerde namelijk verbaasd op het uitvallen van de vedette. Had hij niets van meegekregen. Daarom moet je de topspelers van vandaag ook niet laten meebeslissen wie de nieuwe bondscoach wordt, dacht ik", aldus Van den Busken bij NSP.

De journalist zag dat na de blessure van Robben tal van gefotoshopte foto's voorbij kwamen op internet. "Natuurlijk werd het kolossale spandoek – waarop Welkom thuis Arjen stond – in een gevel van het plaatselijke ziekenhuis geshopt. We zijn het hier inmiddels wel gewend als het gaat om mensen die ongelooflijk veel hebben betekend voor hun sport en hun land. Degenen die het liefst zo lang mogelijk doorgaan, worden eerder uitgelachen dan geprezen."

"Ik weet dat Robben in 2014 door de NSP al tot Sportpersoonlijkheid van het Jaar is uitgeroepen. De argumentatie toen: zijn rol in de media, zijn internationale impact en zijn centrale aanwezigheid in een onvergetelijk sportjaar. Ik zit niet in de jury, maar van mij mag hij het gewoon nog een keer worden. ‘Alles wat ik bereikt heb, is een kwestie van mentaliteit’, zei hij aan de keukentafel in Dalfsen. Puur om die reden. En om de clubliefde."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›