Van der Gijp: ''Die keeper van PSV kan er geen reet van''

1
Van der Gijp: ''Die keeper van PSV kan er geen reet van''

Rene van der Gijp kijkt reikhalzend uit naar de volgende wedstrijd van PSV. De analist van Veronica Inside denkt namelijk Yvon Mvogo nog voor veel leuke momenten gaat zorgen in de goal van de Eindhovenaren.

"Die keeper van PSV, daar gaan wij nog heel veel lol aan beleven", begint Van der Gijp bij Veronica Inside. "Die kan er geen reet van. Die keept over een maand niet meer. Er bestaan geen 'goed voetballende' keepers. Het enige wat je weleens bij een keeper hebt, is dat hij een goede trap heeft."

"Manuel Neuer en die gozer van Manchester City (Ederson Moraes, red.), die hebben een geweldige trap. Maar een keeper die technisch de juiste oplossing vindt, die zijn er niet, want anders had-ie niet in de goal gestaan", aldus Van der Gijp.

Ook Johan Derksen is nog niet overtuigd. "Hij kan niet meevoetballen, maar hij kan niet keepen ook", aldus Derksen. "Zou hij bij Leipzig voor niks op de bank zitten? In Leipzig zijn ze niet bijgekomen van het lachen. Er komt een Duitse trainer, en die wil dan meteen een keeper uit de Duitse competitie, want daar heeft hij contacten. En ze hadden bij PSV geen topkeepers, maar wel twee redelijke keepers."

Derksen is kritisch op directeuren Toon Gerbrands en John de Jong. "Ze hebben bij PSV een algemeen directeur, een technisch directeur, ze hebben een technische staf, en die knikken allemaal 'ja en amen' als een nieuwe trainer een tweede keeper uit Duitsland wil halen. Wat een onzin, wat een onzin! En ze hebben een keeper uit de selectie van het Nederlands elftal (Zoet, red.), die doen ze naar een flutclubje in Italië. Een trainer heeft niks te willen, dat zijn passanten. Je moet een keeper hebben die ballen tegenhoudt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Sep 2020 om 16:28
    Dat zei Gijp ook van Onana, dus complete bullshit!!!!!!!!!!!!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›