Ihattaren snel terug bij PSV? ''Dan is hij geen enkele discussie''

0
Ihattaren snel terug bij PSV? ''Dan is hij geen enkele discussie''

Mohammed Ihattaren moest zondag op de bank beginnen bij PSV na een akkefietje op de training eerder die week. Jeroen Grueter, commentator van de NOS, hoopt dat de middenvelder zijn vorm van vorig seizoen snel weer gaat vinden.

"Ik hoop dat Ihattaren het weer op gaat pakken. We hebben het toch over één van de grootste talenten van Nederland. Het is een jongen met ongelooflijk veel mogelijkheden. En hij lijkt nu toch met zichzelf en zijn omgeving overhoop te liggen", aldus Grueter in de NOS VoetbalPodcast. "Een nieuwe trainer stuurt je niet zomaar weg van de training."
 
Jeroen Elshoff hoopt dat Ihattaren snel weer van waarde gaat zijn voor PSV. "Je kan wel een keer grillig zijn. Ik hoop niet dat dit een patroon gaat worden en dat hij ook niet een soort vechtcarrière krijgt waarin je altijd tegen een soort beeld moet spelen, terwijl je zo goed kan voetballen. Dat beeld is er zo."

"Hij moet hier snel overheen stappen. Het zou zonde zijn dat je de stempel ‘lastige jongen’ krijgt. Dat is ook helemaal niet nodig, want hij is hartstikke goed. Als hij in vorm is, is er geen enkele discussie. Maar dat werk moet nu wel even geleverd worden", besluit Elshoff.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›