Lammers ziet verbeterpunt: ''Ik kan nog een stuk fitter worden''

0
Lammers ziet verbeterpunt: ''Ik kan nog een stuk fitter worden''

Dankzij twee doelpunten van Sam Lammers wist PSV zondag in een oefenpot van KFC Uerdingen 05 te winnen. De PSV-spits is hard aan het werk om zich voor de nieuwe trainer Roger Schmidt te bewijzen. 

"We hebben heel hard gewerkt, daarom begonnen we ook niet fris aan de laatste wedstrijd. We hebben de laatste energie eruit geperst, het was lekker dat ik er zelf nog twee maakte", begint Lammers in gesprek met het Eindhovens Dagblad na afloop van de oefenpot. 

Lammers is kandidaat om één van de twee spitsposities, die in het nieuwe systeem van Roger Schmidt ontstaan, in te vullen. "Als je goed samenwerkt met twee spitsen, heb je heel veel ruimtes. Je moet wel zorgen dat je niet statisch speelt", weet Lammers. "In aanvallend opzicht ben je heel vrij. Je hoeft nu ook niet altijd diep in de spits te blijven."

Met de twee goals tegen KFC Uerdingen 05 lijkt Lammers goed op weg. Toch blijft hij zelfkritisch. "We zijn pas een paar weken bezig, ik kan nog een stuk fitter worden. Het was nu ook heel benauwd, we hebben nog een aantal weken om aan onze fitheid te werken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›