Ihattaren blikt terug: ''Ja, ik had er een paar kilo's bij''

2
Ihattaren blikt terug: ''Ja, ik had er een paar kilo's bij''

Een vertrek van Mohammed Ihattaren bij PSV lijkt deze zomer uitgesloten. De 18-jarige middenvelder denkt dat hij zich in Eindhoven uitstekend verder kan ontwikkelen en richt zich daarom op het nieuwe seizoen. 

"Zoals het er nu naar uitziet, krijg ik een belangrijke rol. Dat is top voor mijn ontwikkeling", zegt Ihattaren in gesprek met PSV TV. Zijn nieuwe rol woog mee in zijn keuze voor een langer verblijf in Eindhoven. "Mijn gevoel zegt dat ik nog een jaar in Nederland moet blijven."

"Ik ben nog veel te jong", vervolgt Ihattaren. "Nog een jaar in Nederland, goed ontwikkelen, belangrijk zijn voor het team en prijzen pakken met PSV, dat staat op één. Ik wil kampioen worden voordat ik vertrek, zeker."

In de oefenpot met SC Verl deed Ihattaren zaterdag maar één helft mee. De PSV'er is druk bezig om na de coronabreak weer fit te worden. "Ja, ik had er een paar kilo's bij, maar ik heb genoeg tijd gehad om weer fit te worden. Gewoon goed eten, ook in je vakantie."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Aug 2020 om 11:23
    Offerfissa
  • 9 Aug 2020 om 18:51
    Nou Mo, die rol krijg je niet hoor. Die moet je verdienen. Talent is één, maar het laten zien is twee. En dat is lang geleden, de laatste ik schat 15 wedstrijden niets meer van gezien. En een paar kilo aankomen is, zeker als je 18 bent, ook verre van professioneel. Ik moet nog zien dat hij geen 2e Bakkali of Labyrat wordt!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›