Linksback Gloster mag zich tijdens trainingskamp PSV bewijzen

1
Linksback Gloster mag zich tijdens trainingskamp PSV bewijzen

Linksback Chris Gloster (20) mag tijdens het trainingskamp van PSV zijn visitekaartje afgeven. Het talent krijgt de kans van Roger Schmidt.

De selectie gaat voor zeven dagen naar Duitsland voor een trainingskamp, waardoor Schmidt zijn tactiek en spelprincipes nog duidelijker wil maken bij de spelers. Schmidt hoopt dat er nog een paar versterkingen komen, maar hij voelt weinig voor spelers die voor de breedte worden gehaald. Het budget is niet eindelijk in Eindhoven en daarom haalt de oefenmeester liever spelers die ook daadwerkelijk wat toevoegen. 

''Vooral achterin is PSV op het oog nog dun bezet en net als vorig jaar komen een aantal Jong PSV'ers bij de selectie. Een van hen is linksback Chris Gloster, die ook daadwerkelijk een invitatie heeft ontvangen om deze week bij het eerste team acte de présence te geven'', schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De verdediger kwam vorig seizoen over van Hannover 96 en maakte afgelopen seizoen zijn eerste stappen bij Jong PSV.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Aug 2020 om 10:13
    Gelukkig een trainer die eens aangeeft dat versterkingen voor de breedte op moeten houden en niets toevoegen. Let je op John de Jong?!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›