''Als PSV een rol voor mij in gedachten heeft, zou ik dat mooi vinden''

0
''Als PSV een rol voor mij in gedachten heeft, zou ik dat mooi vinden''

Hidde Jurjus werd dit seizoen door PSV uitgeleend aan De Graafschap. Na een uitstekend seizoen in Doetinchem sluit de 26-jarige doelman in de voorbereiding weer aan bij PSV. 

Over zijn toekomst is Jurjus nog onzeker. "Als PSV een rol voor mij in gedachten heeft, zou ik dat mooi vinden", zegt de huurling in gesprek met Regio8. "Het is echt even afwachten wat zij aangeven, ik denk dat ik op een leeftijd ben waarin ik opensta voor alles."

Een langer verblijf bij De Graafschap is ook een optie, zo erkent Jurjus.. "Die kans is er. Ik heb het naar mijn zin, maar dat moet opnieuw bekeken worden en heeft met allemaal dingen te pakken. Mag ik verhuurd worden, of ben ik helemaal transfervrij? Dat zijn dingen die niet duidelijk zijn."

Een buitenlands avontuur ziet Jurjus eveneens wel zitten. "Maar niet ten koste van alles, het moet wel kloppen. Mijn dochtertje zit op de opvang, mijn vriendin werkt hier, dus je hebt alles hier. Als er iets komt waarvoor je alle spullen moet oppakken, dan moet het iets goeds zijn. Daar ga ik zeker niet geforceerd op zoeken, maar wat ik zeg, alles kan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›