Wiedemeijer legt uit: ''Heeft er alle schijn van dat Dumfries kopt''

0
Wiedemeijer legt uit: ''Heeft er alle schijn van dat Dumfries kopt''

Scheidsrechtersbaas Reinold Wiedemeijer is blij met de optredens van de arbiters tijdens PSV - Feyenoord en Ajax - AZ. Volgens de oud-scheidsrechter hebben Dennis Higler en Serdar Gözübüyük het goed gefloten.

"De beide topwedstrijden werden top geleid door de jongens. Ze hebben uitstekend hun best gedaan, ze zaten er kort op, hebben veel door laten voetballen", zegt Wiedemeijer bij FOX Sports.

De keuze voor de onervaren scheidsrechters Rob Dieperink en Clay Ruperti als VAR bij de topduels in de Eredivisie, deed afgelopen week veel stof opwaaien. Wiedemeijer stelt dat zij zich goed staande hebben gehouden. "De beide VAR-en, waar een hoop kritiek op was, hebben hun werk denk ik naar behoren gedaan", vervolgt hij.

Daarnaast ging Wiedemeijer ook nog in op de vermeende handsbal van Denzel Dumfries. "Het heeft er alle schijn van dat hij hem kopt. De bal gaat erg ver weg, de hand hangt daar wel en hoort daar wellicht niet, maar ook ik zit hier alles te bekijken uit alle hoeken en zie niet dat hij de bal met zijn hand wegduwt. Hij stoot niet naar de bal, het heeft er alle schijn van dat hij hem kopt", aldus Wiedemeijer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›