VIDEO | PSV draait wedstrijd in vijf minuten om en wint van Vitesse

0
VIDEO | PSV draait wedstrijd in vijf minuten om en wint van Vitesse

Goed was het niet, zeker niet in de eerste helft. Maar PSV heeft een vervolg kunnen geven aan de overwinning op Willem II en ADO Den Haag door met 1-2 te winnen van Vitesse.

PSV had het meeste balbezit maar het lukte ze niet om in de buurt van Pasveer te komen. Vitesse lukte het wel en hadden enkele grote kansen, maar tot doelpunten kwam het niet. De Eindhovenaren mocht daardoor van geluk spreken dat ze met 0-0 gingen rusten. Een extra smetje op de al saaie eerste helft is het geblesseerd uitvallen van Jorrit Hendrix.

Vitesse ging in de tweede helft verder waar het gebleven was, wat leidde tot de 1-0 van Matavz in de 50e minuut. Hierdoor PSV wakker. Dumfries ging aanvallender spelen, met als gevolg dat hij in de zestien werd neergelegd door Obispo. Lammers schoot die vervolgens koeltjes binnen. Beide ploegen gingen vervolgens met nog meer vuur spelen, wat tot een doelpunt van Gakpo leidde in de 64e minuut. Een eind offensief van Vitesse mocht niet meer baten, waardoor PSV met 1-2 wist te winnen in Arnhem.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodríguez; Rosario, Thomas, Hendrix (34. Gutiérrez) ; Ihattaren (87. Doan), Lammers, Gakpo (70. Bruma).

Opstelling Vitesse: Pasveer; Dasa, Obispo (87. Grot), Doekhi, Brenet (74. Clark); Tannane, Tronstad, Tannane; Dicko, Matavz, Linssen (33. Buitink).

Wedstrijdverloop:
1-0    50'    Tim Matavz
1-1    59'    Sam Lammers
1-2    64'    Cody Gakpo

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›