Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn''

0
Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn''

De titel heeft PSV al lange tijd uit het hoofd gezet, maar plek twee is nog steeds mogelijk voor de Eindhovenaren. Het gat met AZ bedraagt vijf punten, maar de Alkmaarders hebben nog een inhaalwedstrijd voor de boeg.

"PSV leeft nog in de strijd om plek twee en drie in de eredivisie, waarmee het internationale seizoen van volgend jaar kan worden ingekleurd", schrijft clubwatcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. "Groot optimisme zou ongepast zijn, omdat voor het bereiken van plek twee een klein wonder en verdere ineenstorting van AZ nodig is. Bovendien draait Feyenoord op dit moment als nooit tevoren."

Feyenoord zou PSV flink kunnen helpen. "De Rotterdammers zijn ook zeer kansrijk voor het behalen van de bekerfinale, waarvan de uitslag cruciaal kan zijn voor het Europese ticket van PSV. Wordt Ajax kampioen én pakken de Amsterdammers ook de tweede nationale prijs, dan gaat de nummer drie van de eredivisie sowieso naar de groepsfase van de Europa League. Pakt Feyenoord de beker én worden de Rotterdammers nog tweede, dan ligt die prettige troostprijs ook voor de nummer drie klaar", aldus Elfrink.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›