''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Bergwijn-nieuws komt binnen in Amsterdam: ''Voor ons is het goed''

( 1 reacties)
Bergwijn-nieuws komt binnen in Amsterdam: ''Voor ons is het goed''

Joël Veltman hoopt dat Steven Bergwijn zijn transfer naar Tottenham Hotspur kan voltooien. Ajax speelt volgende week de topper tegen de Eindhovenaren en voor de Amsterdammers komt het goed uit als de topspeler van PSV niet in actie komt.

In Amsterdam zijn ook deze transferperikelen binnengekomen. "Ik lees de berichten, het is volgens mij nog niet bevestigd, maar als dit soort berichten naar buiten komen zal het vaak wel rond komen", reageert de mandekker tegen VTBL. "Voor PSV is het een teleurstelling en voor ons is het goed dat hij vertrekt. Het is een goede speler."

Ajax liet overigens zondagmiddag punten liggen, tot ergernis bij Veltman. "We begonnen niet heel sterk en dan loop je eigenlijk meteen achter de feiten aan. De twee doelpunten die we tegen krijgen vind ik ongelukkig. Dan weet je dat het lastig wordt, maar wij moeten naar ons eigen spel kijken en dat was gewoon niet goed genoeg vandaag."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2020 om 22:36
    Bergwijn ruilen tegen Lucas Moura. Zou geweldig zijn, en dan hem meteen al meenemen naar die k..-arena volgende week. Zijn ze bij de warming up al ziek daar! :-))))