Malen heeft contact met Memphis: ''Dat doet hij heel goed''

0
Malen heeft contact met Memphis: ''Dat doet hij heel goed''

Donyell Malen en Memphis Depay houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun revalidatieproces. Beide Oranje-internationals werken hard aan hun herstel, met als doel het EK 2020 te halen. 

Op Instagram liet Memphis zondag zien dat hij alweer aardig op de weg terug is. Ook Donyell Malen heeft de beelden - waarop Memphis op een trampoline oefeningen met de bal deed - gezien. "Dat doet hij heel goed", zegt Malen tegen De Telegraaf.

"We hebben contact over hoe het gaat en elkaar veel sterkte gewenst", laat de PSV-spits weten. In de tussentijd werkt ook hij keihard aan zijn herstel. "De schade valt mee, gelukkig had ik geen schade aan mijn kruisband, maar er moest wel wat worden hersteld. Nu moet ik eerst mijn been weer een beetje gaan buigen en het rustig aan opbouwen. Ik sta er heel positief in."

Malen is voorzichtig met uitspraken over het aankomende EK. Of hij dat gaat halen, weet hij simpelweg nog niet. "Het is een maandenlang traject, dus om te zeggen of ik het wel of niet ga halen… Ik wil goed genezen", besluit hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›