Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Schwaab hoopt op snelle rentree Lammers: ''Hij gaat zeker iets toevoegen''

0
Schwaab hoopt op snelle rentree Lammers: ''Hij gaat zeker iets toevoegen''

De terugkeer van Sam Lammers bij PSV komt steeds dichterbij. Daniel Schwaab kan niet wachten tot de spits terugkeert in het elftal bij de Eindhovenaren.

''Ik ben blij als hij terug is. Hij is geweldig voor de goal, met beide benen heeft hij echt een goed schot", zegt de Duitser tegenover De Telegraaf. Dit weekend kwam de ploeg uit Eindhoven lastig tot scoren en Lammers kan daar een belangrijke rol in spelen. De spits is niet alleen effectief, want hij kan ook goed fungeren als aanspeelpunt. 

''Je kunt hem ook aanspelen met de rug naar de goal, dan houdt hij de ballen vast. Hij gaat zeker iets toevoegen. Zoals je tegen VVV zag, lopen we steeds tegen het probleem aan dat wij de eerste goal niet maken. We geven tegenstanders een tweede adem'', besluit de verdediger.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›