Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

1
Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

PSV ging zondagmiddag onderuit op bezoek bij Feyenoord. Mark van Bommel, trainer van de Eindhovenaren, is opnieuw teleurgesteld over het resultaat.

"We zijn heel goed begonnen en moeten een paar goals maken. We komen met 1-0 achter, blijven de betere partij en komen met 2-0 achter. In de rust heb ik gezegd dat als we een goal maken, dat we winnen. Daarna volgde nog een belachelijke VAR-beslissing en een goal van ons", begint Van Bommel tegenover het Eindhovens Dagblad.
 
Van Bommel beseft dat PSV onder druk staat. "Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet. Voetbal is oneerlijk, als je ziet hoe we voetballen. Het zou niet gek zijn als je hier gewoon met twee, drie goals verschil wint. We spelen goede wedstrijden, maar de resultaten zijn niet goed. We hebben goede helften gespeeld tegen Heerenveen en Emmen en een goede wedstrijd tegen Fortuna, maar de resultaten zijn niet goed."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Dec 2019 om 20:26
    Van Bommel is echt helemaal de weg kwijt. We spelen goed???? Wanneer dan Mark? Die paar helften die je noemt slaat natuurlijk nergens op? Als dat het enige goede is in 20-25 wedstrijden is het ronduit droevig. En nou opstappen graag.
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›