''Dat is een range waarin het altijd nog een beetje twijfelachtig is''

0
''Dat is een range waarin het altijd nog een beetje twijfelachtig is''

Willy van de Kerkhof hoopt dat PSV zich tegen Feyenoord kan revancheren op het verlies in de Europa League en op het mindere spel en de mindere resultaten van de afgelopen weken.

"De Kuip is PSV vaak niet goed gezind, maar eens moet de ommekeer komen", aldus Van de Kerkhof in het Eindhovens Dagblad. "Als PSV alles tot de winterstop wint, kun je nog met een fris hart 2020 in en het Ajax misschien nog wel lastig maken.”

Dit weeken'd is het belangrijkste weekend van het jaar voor de Eindhovenaren denkt de clubicoon. Ajax begint ook wat mankementjes te vertonen en ineens hebben ze twee keer negentig minuten geen goal gemaakt. Dat gaat altijd vreten", stelt hij. "Als ze ook bij AZ klop krijgen, gaat ook daar twijfel ontstaan."

"PSV moet winnen, hoe en op welke manier ook", vervolgt Van de Kerkhof. "Zo niet, dan is het denk ik wat de titelstrijd betreft over omdat je op twee ploegen behoorlijk ver achterstaat. Al zijn er altijd wonderen."

Het meest gunstige scenario volgens de oud-prof is een gelijk spel in Alkmaar en een overwinning van PSV. "Dan kom je op 8 punten van Ajax en 5 van AZ en dat is een range waarin het altijd nog een beetje twijfelachtig is", besluit hij. "Hopelijk haalt PSV het niveau dat ze tegen Fortuna haalden, toen er ook echt negentig minuten werd doorgevoetbald.” 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›