''Dan is het wel mogelijk dat hij moet vertrekken''

0
''Dan is het wel mogelijk dat hij moet vertrekken''

Hoewel het met PSV de laatste weken niet heel goed gaat, blijft Mark van Bommel de rust zelve. Vanmiddag is het duel bij en tegen Feyenoord weer een nieuwe test voor de Eindhovenaren.

PSV heeft sinds eind september geen uitduel meer gewonnen. "Dat is eigenlijk ongelooflijk voor zo'n club. Dan weet je dat er iets speelt en dat Feyenoord een heel belangrijke wedstrijd voor ze wordt", zegt Valentijn Driessen tegenover De Telegraaf. "Sowieso om in de buurt van AZ te blijven en ook voor de positie van Mark van Bommel."

Driessen was niet onder de indruk van het spel van PSV tegen Rosenborg in de Europa League. "Er zit totaal geen samenhang in de ploeg. Ik denk dat ze heel snel beterschap moeten tonen, anders kan het wel eens sneller dan verwacht gebeurt zijn met Van Bommel", stelt hij. "Ik denk dat ze hem laten zitten tot de winterstop en dat er dan wordt geëvalueerd."

"Als er dan geen verbetering is opgetreden, dan is het wel mogelijk dat hij moet vertrekken", vervolgt de chef voetbal bij De Telegraaf. "De heren Donyell Malen en Steven Bergwijn zijn er weer bij. Als het dan nóg niet beter wordt, moet je je wel afvragen of het nog werkt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›