''Of ze niet weer voor Berghuis gaan? Dat kunnen ze proberen'' Lammers woest: ''Maakte tot drie keer toe een wegwerpgebaar'' Waterreus doet boekje open: ''Insiders weten hoe het echt zit'' Van de Kerkhof wijst opvolger De Jong aan: ''Martin van Geel'' ''Van Aanholt heeft laten weten dat hij geïnteresseerd is in PSV''

Lof voor 'arme' Zoet: ''Hij is echt beter dan deze hansworst''

( 0 reacties)
Lof voor 'arme' Zoet: ''Hij is echt beter dan deze hansworst''

Johan Derksen vindt dat Mark van Bommel te snel zijn keeper gewisseld heeft. Zij zijn nog niet onder de indruk van Lars Unnerstall.

''Die eerste bal die erin ging, dat was werkelijk mensonterend'', doelt Derksen op de goal van Rosenborg in de laatste wedstrijd van de groepsfase van de Europa League. De analist snapt niet waarom de Duitse doelman mag spelen en Jeroen Zoet op de bank zit.

''Die arme jongen had een slechte periode en zit nu op de bank, maar hij is echt beter dan deze hansworst. Het probleem bij PSV is dat de keeper de bal niet kwijt kan bij de achterste vier, want die kunnen niet opbouwen. Maar als je hem bij een middenvelder inlevert, gebeurt er ook niks mee'', besluit hij bij Veronica Inside.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!