PSV wacht heet bekeravondje: ''Meer dan vijfduizend bezoekers''

0
PSV wacht heet bekeravondje: ''Meer dan vijfduizend bezoekers''

Nog zes dagen en dan treedt PSV alweer aan in de KNVB Beker. De ploeg van trainer Mark van Bommel reist af naar Veenendaal, waar Tweede Divisionist GVVV de tegenstander is. In Utrecht kan men niet wachten tot het zover is.

Naar schatting komen er zo'n 5.000 supporters af op het bekerduel. "Op onze zittribune is plaats voor 450 genodigden, sponsors en mensen van de media. Het uitvak stroomt met 350 PSV-supporters waarschijnlijk ook vol. Daarnaast zetten wij een paar honderd vrijwilligers in, die de wedstrijd uiteraard kunnen volgen", zegt woordvoerder Youri van Doorn in het Algemeen Dagblad.

Van Doorn verheugt zich enorm op de bekerwedstrijd. "Sinds de loting (op 2 november, red.) hebben we elke donderdagavond met een speciale commissie de voorbereidingen getroffen. De draaiboeken zijn klaar, PSV kan komen", vervolgt hij. Het is twintig jaar geleden dat het voor het laatst zo druk was. "In de zomer van 1998 speelde GVVV een oefenwedstrijd tegen Barcelona, toen waren er meer dan vijfduizend bezoekers."

"De wedstrijd is financieel een leuke meevaller. We maken extra kosten voor onder andere de beveiliging en extra toiletten. Bovendien hebben wij, om een rechtstreekse uitzending op FOX Sports mogelijk te maken, in de hoeken van het veld extra verlichting geplaatst. Maar onder de streep vloeit er een leuk bedrag in de clubkas", aldus Van Doorn.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›