Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

Ihattaren duidelijk na zeperd: ''Het ligt niet aan de trainer''

( 0 reacties)
Ihattaren duidelijk na zeperd: ''Het ligt niet aan de trainer''

PSV blijft maar kwakkelen. De ploeg speelde tegen FC Emmen een prima eerste helft, maar de tweede helft was van een bedenkelijk niveau. Dat zorgde uiteindelijk voor een 1-1 gelijkspel.

Het gelijke spel paste in de slechte reeks van PSV. Van de laatste negen wedstrijden werd er maar een gewonnen. Voor de pas 17-jarige Mohamed Ihattaren is de situatie even wennen, erkent hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

''Dit moet een keer ophouden. Iedereen denkt er gelukkig hetzelfde over bij ons. Ik kan echt niet lachen nu'', aldus de spelmaker. Verliezen went namelijk nooit voor de middenvelder. ''Als ik één wedstrijd verlies, doet dat al pijn. We hadden het gewoon af moeten maken. Ik had zeker één keer moeten scoren'', aldus de voetballer zelfkritisch. 

Ihattaren houdt vertrouwen in trainer Mark van Bommel. "Ik hoor alleen maar dat het aan de trainer ligt, dat is te makkelijk. Het ligt niet aan hem, het ligt aan ons, de spelers. Hij houdt ons ook gewoon scherp, in alles. We trainen ook goed, alles is top. Nogmaals: het ligt niet aan de trainer. En uiteindelijk gaan wij dit ook rechtzetten met deze technische staf."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›