Frustratie' bij Viergever: ''Of dat alleen pech is? Dat weet ik niet''

PSV speelde gisteren in de eerste helft prima, maar in de tweede helft zakte de ploeg ver weg. Dat zorgde ervoor dat er na negentig minuten een 1-1 stand op het scorebord stond in Emmen.

Nick Viergever kon niet geloven dat PSV bij Emmen punten liet liggen. ''Het is ontzettend frustrerend. Je moet hier gewoon winnen. Voor rust kregen we vier grote kansen. Of dat alleen pech is? Dat weet ik niet. De ballen gaan er niet in. Dan heb je het zelf niet goed genoeg gedaan'', vertelt hij realistisch tegenover het Algemeen Dagblad

Na rust was het een compleet andere wedstrijd. ''Je weet dat Emmen na rust iets meer druk gaat zetten. Na het doelpunt van Emmen waren we het even kwijt. Het viel een beetje uit elkaar. Aan de bal waren we niet vast genoeg. Dat mogen we onszelf verwijten. Als PSV zijnde mag je hier niet met 1-1 gelijk spelen.''