Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

Schwaab over Van Bommel: ''Of ik nog vertrouwen in hem heb? Zeker''

( 0 reacties)
Schwaab over Van Bommel: ''Of ik nog vertrouwen in hem heb? Zeker''

PSV won slechts één van de laatste negen wedstrijden, maar de spelersgroep van PSV geeft de schuld niet aan Mark van Bommel. De oefenmeester hoeft van Daniel Schwaab niet weg.

''Of ik nog vertrouwen in hem heb? Zeker. Hij doet er alles aan en bereidt ons goed op wedstrijden voor, we weten wat er gaat gebeuren'', aldus Schwaab in gesprek met het Algemeen Dagblad. De verdediger stond in de basis en beloonde het vertrouwen van de oefenmeester met een doelpunt. Het was echter niet genoeg voor de zege, want de wedstrijd eindige in 1-1. 

''De eerste helft hebben we de kansen niet afgemaakt. We speelden dominant. Na het tegendoelpunt bleven we niet rustig genoeg om door te blijven voetballen. We hebben op dit moment niet het vertrouwen om goed om te gaan met teleurstellingen'', besluit de verdediger.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›