Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

VIDEO | Samenvatting: PSV hard onderuit tegen Sporting Lissabon

1
VIDEO | Samenvatting: PSV hard onderuit tegen Sporting Lissabon

Voor PSV zit het Europese avontuur er zo goed als op. In Lissabon ging het met flinke cijfe.rs onderuit tegen Sporting Portugal, 4-0. LASK won vanavond ook en dus is plaatsing niet meer mogelijk.

PSV stond binnen de kortste keren achter in Portugal. Phellype kopte binnen tien minuten al de 1-0 binnen. Voordat PSV tijd had om te reageren werd het ook al 2-0. Middenvelder Bruno Fernandes schoot de bal achter Unnerstall. PSV kreeg daarna wel een oprisping, maar geen doelpunt. 

Wel kreeg het nog een derde tegen voor rust. Een hoekschop belandde bij Mathieu die hard binnenschoot. Ook in de tweede helft kwam PSV toch wel tot kansen, maar na twintig minuten in de tweede helft deed Bruno Fernandes nog een schepje bovenop. Baumgartl maakte een overtreding in de zestien en Bruno Fernandes schoof de daaropvolgende strafschop rustig binnen. 

Opstelling PSV: Unnerstall, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek, Rosario (Pereiro 46'), Hendrix, Ihattaren, Bergwijn (Thomas 79'), Malen, Bruma (Gakpo 46')

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Nov 2019 om 22:59
    Lichtpuntje is dat het bewezen is dat Rosario gewisseld kan worden! Als ze nu ook de wedstrijd nog nakijken kunnen ze wellicht ook zien dat Sadilek iedere keer voorbij gelopen werd alsof hij er niet stond.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›