Bergwijn reageert: ''Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen'' Gerbrands woest op Bergwijn: ''In dat geval stoppen wij nu de onderhandelingen'' Dumfries boos: ''Vervelend dat het steeds hetzelfde verhaal is'' VI: PSV wil problemen met linksback oplossen en brengt bod uit 'Bergwijn houdt zich niet aan afspraak met PSV, verbijstering overheerst'

Willems herboren in Newcastle: ''Oranje? Het zou heel mooi zijn''

( 0 reacties)
Willems herboren in Newcastle: ''Oranje? Het zou heel mooi zijn''

Jetro Willems wordt dit seizoen door Eintracht Frankfurt verhuurd aan Newcastle United. De linksback maakt persoonlijk een geweldig seizoen door in Engeland. 

''Je wordt elke week op waarde getest en er zijn zes of zeven ploegen die zich met de top van de wereld kunnen meten. Ook de andere teams hebben allemaal vier of vijf topspelers en dat heeft te maken met de budgetten en hoge tv-gelden die alle ploegen krijgen. Daardoor is de competitie meer in balans en dat is alleen maar goed voor het voetbal'', zegt Willems in het Eindhovens Dagblad. In Frankfurt wisselde hij veel tussen de linksbackpositie, de plek van verdedigende middenvelder en zelfs de bank. 

''Dat ik nu zelf lekker draai, komt door een combinatie van dingen. De omgeving voelt erg prettig en ik gedij goed bij de prikkels die je hier als speler krijgt. Ik heb altijd de droom gehad om in Engeland te spelen en nu is die waarheid geworden. Daar wil ik van genieten, zonder mezelf druk op te leggen. Oranje? Het zou heel mooi zijn, maar het is aan mij om dat weer af te dwingen en hier goed te spelen. Dan zien we wel wat de bondscoach beslist'', erkent Willems.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›