Bergwijn reageert: ''Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen'' Gerbrands woest op Bergwijn: ''In dat geval stoppen wij nu de onderhandelingen'' Dumfries boos: ''Vervelend dat het steeds hetzelfde verhaal is'' VI: PSV wil problemen met linksback oplossen en brengt bod uit 'Bergwijn houdt zich niet aan afspraak met PSV, verbijstering overheerst'

Van Bommel bevestigt terugkeer Malen en Bergwijn bij PSV

( 0 reacties)
Van Bommel bevestigt terugkeer Malen en Bergwijn bij PSV

Donyell Malen en Steven Bergwijn keren komende zondag terug in de selectie van PSV voor de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Dat bevestigde trainer Mark van Bommel vrijdagmiddag.

Ook Jorrit Hendrix is weer fit. "Die jongens zijn in de rustige periode op eigen tempo aangesloten", zegt Van Bommel op de clubwebsite. "Met aangepaste trainingen hebben we hen er weer bij kunnen krijgen en we hebben in de afgelopen twee weken ook veel met elkaar gesproken over de huidige situatie. Daar hadden we nu wat meer tijd voor. Het is goed dat iedereen in alle rust zijn zegje heeft kunnen doen."

PSV begint met een achterstand van elf punten op koploper Ajax aan het weekend. "De resultaten zijn niet alleen door het gemis van Donyell en Steven tot stand gekomen", aldus Van Bommel. "Er is een hoop gebeurd, zoals de kaarten en de schorsingen en er zijn dingen niet goed gegaan. Zo simpel is het. Excuses tellen niet in de voetballerij, maar ze zijn er wel."

Jeroen Zoet blijft overigens tweede doelman bij PSV. Van Bommel kiest ook komende zondag voor Lars Unnerstall onder de lat.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›