Van de Meulenhof verliest met Oranje O20 van Frankrijk

0
Van de Meulenhof verliest met Oranje O20 van Frankrijk

Oranje Onder 20 heeft dinsdag zijn meerdere moeten erkennen in Frankrijk. In Parijs bleken de de leeftijdsgenoten uit Frankrijk met 2-1 te sterk. 

Mike van de Meulenhof stond dinsdag onder de lat bij Oranje O20. De Jong PSV-doelman keerde terug in de basis, nadat hij vier dagen eerder tegen Tsjechië O20 vanaf de bank toezag hoe zijn concurrent Fabian de Keijzer vier doelpunten om de oren kreeg. 

Na een eerste helft waarin Oranje enkele kansen creëerde, brak Frankrijk kort na rust de score open in Parijs. Amine Gouiri zette de Fransen van dichtbij op een 1-0 voorsprong. Met nog 20 minuten op de klok herstelde Oranje het evenwicht. Thomas Buitink schoot de Nederlanders van dichtbij langszij. 

In een spannende slotfase was het uiteindelijk Frankrijk dat aan het langste eind trok. Hoewel Oranje O20 in de slotminuten nog enkele kansen op de overwinning kreeg, was het Rafik Guitane die de wedstrijd in het voordeel van Frankrijk besliste. De Fransman schoot overtuigend raak en bepaalde daarmee de eindstand op 2-1. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›